Video | EKOSEN

Video

Kratek predstavitveni film podjetja v produkciji Studia LEGEN.

Kratek predstavitveni film v produkciji Studia LEGEN. Vabljeni v naš salon na prezplačno predstavitev.

THERMOSUN energetsko varčen IR premaz ima 20 % več votle termokeramike in zato 20 % večjo moč infrardeče refleksije, kar pomeni še dodatna varčnost barve. V kombinaciji z grelnimi paneli doseže izjemno moč.

IR Sun je regulator, razvit posebej za namen IR ogrevanja. Pri svojem delovanju zato upošteva vso dosedanje znanje o IR ogrevanju in izkorišča njegove specifične lastnosti.

 

IR panele Sunlife PRO ponavadi montiramo v industrijske in druge večje poslovne objekte, vendar so primerni tudi za cerkve. V cerkvi Sv. rešnjega telesa so bistveno znižali stroške ogrevanja. Oglejte si mnenje gospoda Francescota Bertolonija in preverite našo ponudbo na povezavah www.ekosen.si/sl/ir-paneli-sunlife in www.sunlife-ogrevanje.si

V hotelu Emonec v Ljubljani so zelo zadovoljni z našimi IR paneli. Montirane jih imajo v zajtrkovalnici in nekaterih sobah. Prostori se hitro ogrejejo, tako da je gostom vedno prijetno toplo. Vabimo vas k ogledu video mnenja zadovoljne stranke. Preverite našo ponudbo na povezavah www.ekosen.si/sl/ir-paneli-sunlife in www.sunlife-ogrevanje.si

 

Obiskali smo Garden Vilage na Bledu, kjer naše panele uporabljajo že drugo sezono in so z njimi zelo zadovoljni. Oglasite se v našem salonu v Mariboru ali Ljubljani in si ogledate IR panele SUNLIFE ONE ter se prepričate o njihovi kakovosti.

IR paneli so primerni za zelo široko porabo - nanj lahko odtisnemo tudi sliko ali fotografijo, ki bo popestrila vaš prostor. Oglasite se v našem salonu in si ogledate IR panele SUNLIFE ART ter se prepričate o njihovi kakovosti.

Enostavna in ekonomična rešitev za večje in polodprte prostore. Preverite našo ponudbo na povezavah www.ekosen.si/sl/ir-paneli-sunlife in www.sunlife-ogrevanje.si ali pa se oglasite v našem salonu v Ljubljani ali Mariboru.

IR paneli Sunlife ONE imajo številne prednosti in kar 12-letno garancijo. Preverite našo ponudbo na povezavi www.ekosen.si/sl/ir-paneli-sunlife 

 

Slika, ki vas greje za vaš poslovni prostor, dnevno sobo ali kavarno. Za tisk proskrbijo naši strokovljaki. Vabimo vas, da se oglasite v našem salonu v Mariboru ali Ljubljajni, kjer vam naši svetovalci predstavijo našo ponudbo in delovanje IR panelov.  

Za objekte, ki imajo višje stropove ali večje volumne prostorov. Preverite našo ponudbo na www.ekosen.si in www.sunlife-ogrevanje.si ali se oglasite v našem salonu v Ljubljani ali Mariboru.

Produkcijska hiša Studio Legen je za nas izdelala reklamni TV oglas, ki smo ga predvajali na osmih različnih TV postajah. Oglas si lahko sedaj ogledate tudi na naši spletni strani.