Skip to content Skip to footer

Apartmaji, ki jih ogrevajo z ir paneli ekosen in so na voljo za oddajanje

Odločitev je vedno lažja po tem, ko nekaj preizkusimo na lastni koži. Pri Ekosenu se zavedamo, kako pomembno je IR ogrevanje občutiti na lastni koži. Zato smo se povezali s ponudniki apartmajev, kjer lahko izkušnjo doživite že na vašem naslednjem oddihu. Za vse, ki si želite oddih zase ali za svoje najbližje in hkrati doživeti naravo in tudi občutiti, kako grejejo IR paneli sistema Ekosen, smo pripravili spisek nekaterih apartmajev v Sloveniji. Apartmaji so opremljeni z IR grelnim paneli, spisek pa vsebuje osnovne informacije, kje si lahko rezervirate bivanje. Tokrat smo za vas izbrali nekatere apartmaje. Spisek dopolnjujemo.

APARTMAJI Martin Gros s.p., Rogla, Pohorje, Štajerska
naslov: Resnik 106, 3214 Zreče
telefon: 070 857 817
e-mail: info@holidayhousenune.si
spletna stran: www.holidayhousenune.si
Opis: Počitniška hiša Holiday House Nune se nahaja v Zrečah, dobre 4 km od sankališča Zlodejevo in žičnice Uniorček. V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkirišče in brezplačni WIFI. Počitniška hiša vključuje 2 spalnici, 2 kopalnici, TV, jedilni kot, popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso s pogledom na vrt.

APARTMAJI Utrinek, Danila Kemperle s.p., Podbrdo, Tolmin, severna
Primorska
naslov: Podbrdo 12a, 5243 Podbrdo
telefon: 041 677 250
e-mail: info@apartmaji-utrinek.si
spletna stran: www.apartmaji-utrinek.si
Opis: Apartmaji se nahajajo na odlični lokaciji. Reka Bača teče vzdolž nastanitvenega območja, reke Soča, Idrijca, Tolminka, Sava Bohinjka in Sora pa so oddaljene manj kot pol ure vožnje. V eni uri boste prispeli v Bovec, Ljubljano ali Novo Gorico.

APARTMAJI Storžek, MR d.o.o., Hočko Pohorje, Štajerska
naslov: Hočko Pohorje 35, 2208 Pohorje
telefon: 041 347 149 (Klaudija Šturm)
e-mail: info@storzek.com
spletna stran: www.storzek.com
Opis: Apartmaji in Koča Storžek se nahajajo na Pohorju, na nadmorski višini 1000 m, le 3 km od smučarskih prog. Nudimo vam enkratno izkušnjo prenočevanja sredi gozda. Na razpolago vam je 5 apartmajev za 2 do 4 osebe (skupaj lahko prenoči 14 oseb). Gozd smo pripeljali tudi v apartmaje in jih opremili na temo pohorskih dreves.

APARTMAJI Čebelica, Tone Mikelj s.p., Srednja vas v Bohinju, Gorenjska
naslov: Bohinjska češnjica 98, 4267 Srednja vas v Bohinju
telefon: 051 306 097
e-mail: info@apartma-cebelica.com
spletna stran: www.apartma-cebelica.com
Opis: Staro kamnito hišo v Julijskih Alpah smo temeljito prenovili in v njej uredili apartmaje. Odločili smo se, da za ogrevanje uporabimo Ekosen IR panele. Kjer imamo veliko padavin in pozimi običajno tudi dosti snega (zato so v naši bližini smučišča kot npr. Soriška planina, Cerkno in Vogel) ste vi in vaše potencialne stranke lepo vabljeni, da pridete v praksi preizkusiti, kako se ta sistem ogrevanja obnese tudi v malo bolj zahtevnih razmerah.

APARTMAJI Alpinka d.o.o., Krvavec, Gorenjska
naslov: Ambrož pod Krvavcem 62a, 4207 Cerklje na Gorenjskem
telefon: 041 669 505
e-mail: andraz.cernic@telemach.net
spletna stran: https://alpinka.eu/
Opis: Brunarici sta kompletno stilno opremljeni v masivnem lesu na višjem nivoju 4*. Lokacija ob smučišču Krvavec, na samem. Dostop z avtomobilom.
Brunarica Alpinka 1 za 6+2, Brunarica Alpinka 2 za 4+2 in Tree house Alpinka za 2+1.

APARTMAJI SLOAPART, Litij apartma d.o.o., Rogaška Slatina
naslov: Zdraviliški trg 2, 3250 Rogaška Slatina
telefon: 040 841 182
e-mail: sloapart@gmail.com
spletna stran: https://www.booking.com/hotel/si/sloapart.sl.html
Opis: Apartma Sloapart se nahaja 100 m od Term Rogaška Slatina in ponuja brezplačen brezžični internet. Krasno opremljen, moderen apartma.

COSY APARTMENT, Kranjska Gora, Gorenjska
naslov: Ulica Josipa Tičarja 10, 4280 Kranjska Gora
spletna stran: https://www.booking.com/hotel/si/cosy-apartment-kranjska-gora.sl.html?ac…
Opis: Apartma je v samem mestu Kranjska Gora, ima brezplačen WiFi, parkiranje v sklopu nastanitve. Apartma nudi več spalnic (2), več kopalnic (2), kabelsko, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in balkon s pogledom na vrt.

APP Bolfenk, Simona Verdnik s.p., Hočko Pohorje, Štajerska
naslov: Hočko Pohorje 130, 2208 Pohorje
telefon: 031 374 274
e-mail: ver.si@pika.si
spletna stran: https://visit-hoceslivnica.si/objava/98066
Opis: Obsega: apartma se nahaja v pritličju, s predsobo z vgradnimi omarami, kuhinjo z dnevnim prostorom in jedilnico, spalnico in kopalnico z tušem in z WC. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim inventarjem, steklo keramična plošča, pečica, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, grelnik  vode, namizna žar plošča, hladilnik in posebej zamrzovalnik s 3 predali. V dnevni sobi kamin s kuriščem na drva (drva so brezplačna). V apartmaju kabelska televizija in internet. Pred stavbo je skupno parkirišče. Ogrevanje je urejeno z IR paneli. Cena najema zajema: posteljnino, brisače in kuhinjske krpe. Apartma je opremljen tako, da se boste v njem počutili domače. Apartma je oddaljen 50m od smučišča (kabinske žičnice). V naselju na razpolago trgovina, ki se nahaja nasproti našega apartmaja, torej do trgovine pridete iz terase.

Želimo vam obilo užitkov in oddiha ter odličnih izkušenj z IR ogrevanjem.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna