Skip to content Skip to footer
Akcija!

Energetsko svetovanje, 2 uri

199,99 

Svetovanje pri izbiri ogrevalnega sistema.

  • Trajanje: 2 svetovalni uri

Optimalen ogrevalni sistem je odvisen od veliko dejavnikov. Prične se s samo gradnjo (klasična, nizkoenergijska, pasivna in podobno), njeno starostjo, izolacijo, življenjskim navadami, potrebami in številom uporabnikov. V primeru večjih nepremičnin je pomembno tudi vprašanje ali uporabljate vse prostore ali določene dele uporabljate le občasno. Seveda je pomembna tudi lega, obsijanost s soncem, izpostavljenost vetru in podobno. Mi vam pri izbiri primernega ogrevalnega sistema za vaš dom z veseljem svetujemo.

Opis

Prosimo vas, da s seboj na dogovorjeni termin prinesete čim več informacij o nepremičnini in legi. Pomemben vpliv imajo morebitne obstoječe težave kot so plesen, slab zrak, hladna tla in drugo. Za vaš primer bodo naši svetovalci oblikovali celovito rešitev, ki lahko vključuje tudi predlog za izgradnjo v pridobivanje lastne električne energije s čimer znižate stroške in postanete energetsko neodvisni.

  • Svetovanje vam lahko v prihodnje privarčuje zelo visoke vsote. Zato se na tak način pridobljeno znanje vsekakor splača.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energetsko svetovanje, 2 uri”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna