Podjetje Ekosen prejelo certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA | EKOSEN

Podjetje Ekosen prejelo certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA
ponedeljek, 1. Julij 2019
/
novica

Leto 2019 predstavlja novo prelomnico za podjetje Ekosen. Analitična hiša Bisnode nas je namreč nagradila z najbolj prestižno nagrado: zlato boniteto odličnosti AAA!

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja z zlato boniteto odličnostjo poslujejo z nadpovprečnimi rezultati ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje izredno nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih. 
Skupina Bisnode ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitete odličnosti v naslednjih evropskih državah: Švedska, Norveška, Finska, Danska, Slovenija, Hrvaška in Madžarska. V prihodnjih letih se bo certificiranje izvajalo v celotni skupini 17-ih evropskih držav, kjer je prisoten Bisnode.

Odličje dokazuje, da se nekoč majhno družinsko podjetje odlično razvija. Ponosni smo, da skupaj sledimo ciljem, ter da se lahko usmerjamo v inovacije ter človeku in naravi prijazno podjetništvo in ljudem nudimo alternativo pri varčevanju z energijo s človeku in naravi prijaznimi produkti. 

Hvala vsem sodelavcem in seveda tudi vam, zvestim strankam