Trend 2021: sončne elektrarne in ogrevanje z IR-grelnimi paneli | EKOSEN

Trend 2021: sončne elektrarne in ogrevanje z IR-grelnimi paneli
petek, 20. November 2020
/
novica

Ekosen sledi svoji viziji in nadaljuje naravi prijazno usmeritev 

Podjetje Ekosen deluje na trgu že 12 let pod vodstvom nepremagljivega para: Aleša in Bernarde Babič. Podjetnika sledita skupnim ciljem in željam ter držita obljube svojim strankam in drug drugemu, kot sta zaprisegla na poročni dan s slavnim »v dobrem in slabem«.

S podjetjem se zavzemata za izpolnjevanje najstrožjih ekostandardov, s svojim timom poskrbita, da z izdelki pripomoreta k razvoju regije, podpirata lokalna društva in podjetja ter v poslovnem in tudi zasebnem življenju iščeta ekološke rešitve. 

Temu primerna je ponudba in razvoj podjetja:

 • izdaja knjig o varčevanju in optimizaciji stroškov,
 • vsako leto naprednejši, izboljšani IR-grelni paneli z življenjsko dobo do 40 let,
 • investicije v trajne, naravi prijazne izdelke,
 • razvoj najnaprednejšega regulatorja IR Sun WiFi na svetu,
 • širitev ponudbe na področje prodaje sončnih elektrarn.

Naravi in človeku prijazno podjetje lahko svojo uspešnost potrdi z raznimi dosežki: 

 • s certifikatom Excellent SME Slovenia za odlično poslovanje Gospodarske zbornice Slovenije,
 • z zlato bonitetno odličnostjo AAA,
 • s srebrno nagrado celjskega sejma za inovativnost (regulator IR Sun),
 • z oznako GS in CE,
 • s certifikatom ES-direktive 2011/65/EU za uporabo neškodljivih sestavnih delov,
 • z nominacijo za podravsko podjetje leta.

Grelne panele podjetja Ekosen uporablja več kot 8500 uporabnikov, med drugim tudi državna podjetja, šole, cerkve, zdravstveni domovi in celo samooskrbni bloki in hiše. 

Podjetje zdaj nadaljuje svojo uspešno pot z novostjo:

 • vsi, ki jih zanima samooskrba, bodo odslej pri podjetju lahko naročili tudi sončne elektrarne in se odpravili na pot neodvisnosti. Na pot, ki vsako leto pridobiva pomen. 

S pomočjo podjetja Ekosen bo tako uporabnik lahko s sončno elektrarno pokril vse stroške ogrevanja, gretja sanitarne vode, hlajenja in drugih porabnikov električne energije. Tako bodo uporabniki lahko imeli energijsko učinkovito in prilagodljivo IR-ogrevanje, ki se prilagaja ritmu življenja vsakega posameznika in osrečuje še tako zahtevne uporabnike.

Stanovanje lahko ogrevajo takrat, ko jim ustreza, kadar pa jih ni doma, lahko ogrevanje izključijo. Vsak prostor v hiši/stanovanju ali poslovnih enotah lahko ogrevamo na drugačno temperaturo, kar je še posebej pomembno pri ogrevanju kopalnice. S pomočjo napredne regulacije pa lahko uporabniki vse nastavitve spreminjajo kar na svojem mobilnem telefonu. 

Veliko prednosti za ugodno ceno:

rešitev IR-ogrevanja je definitivno primerna za vsak žep, hkrati pa so uporabniki brez skrbi: grelni paneli namreč nimajo gibljivih delcev, zaradi česar težav z njimi praktično ni. Zato se ponašajo z garancijsko (do 20 let) in zelo dolgo življenjsko dobo (do 40 let). 

Število uporabnikov je vsak dan večje, IR-grelne panele montiramo tako v novogradnje kot tudi v starejše objekte, za glavno ogrevanje ali kot dogrevanje. 

Mnenje uporabnika

Kaj pravita Sandy in Valerija Mulec, ki sta zadovoljna uporabnika fotovoltaike v kombinaciji z IR grelnim sistemom, si lahko pogledate v spodnjem videu ali TUKAJ.

 

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju?

Za pripravo rešitve z IR grelnim sistemom Ekosen pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite na e-naslov info@ekosen.si.

Lahko pa nas obiščete v salonih:

v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,

v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19,

v Kopru, Cesta Zore Perello-Godina 2.