Vrhunski športniki se ogrevajo z vrhunskimi IR-grelnimi paneli | EKOSEN

Vrhunski športniki se ogrevajo z vrhunskimi IR-grelnimi paneli
petek, 29. Januar 2021
/
novica

Kaj imajo skupnega vrhunski biatlonec Klemen Bauer, kapetan NK Maribor, Marcos Tavares in vezni igralec NK Maribor, Aleks Pihler? Vsi se ogrevajo z vrhunskim grelnim sistemom - IR-grelnim sistemom Ekosen.

Klemen Bauer je vrhunski športnik, član slovenske biatlonske reprezentance, ki je za svoj dom izbral IR-grelne panele podjetja Ekosen. Z nami je prijazno delil svojo izkušnjo.

Zakaj ste se odločili za ogrevanje z IR-paneli?

Za stanovanje, v katerem živim, sem iskal energijsko učinkovito in preprosto obliko ogrevanja, kar sem našel ravno v IR-panelih.

Kakšen je občutek, ko se ogrevate z IR-grelnimi paneli Ekosen?

Prijeten občutek toplote, ki je enakomerno porazdeljena po prostoru. Kot bi te grelo sonce.

Bi IR-ogrevanje priporočili tudi drugim?

IR-ogrevanje bi priporočil vsakomur, ki mu je mar za zdravje in bi rad ob tem še privarčeval. Gre za izjemno preprost in energijsko varčen način ogrevanja, brez velikih posegov pri montaži (prenove objektov, novogradnje), pri čemer je občutek toplote nekaj posebnega. Močno priporočam.

Z IR-grelnimi paneli sistema Ekosen se od 2017 ogreva tudi slovenski nogometaš, sicer član NK Maribor, Aleks Pihler. 

Kaj vam je najbolj všeč pri tem načinu ogrevanja?

»Poleg kakovosti ogrevanja bi izpostavil predvsem to, da vzdrževanja praktično ni in pa da so IR-grelni paneli skoraj neopazni in nemoteči v prostoru.«

Kakšna je vaša osebna izkušnja z regulatorjem IR Sun, ki regulira grelni sistem Ekosen?

»Regulacija je izredno enostavna za uporabo in nanjo nimam pripomb. Regulator ima lep dizajn.«

Kakšna je razlika med vašim prejšnjim načinom ogrevanja in zdajšnjim IR-ogrevanjem?

»Če omenim toploto v prostoru, tudi prej ni bilo težav, vendar pa bi IR-grelne panele postavil pred vse prejšnje načine ogrevanja. Videz, vzdrževanje, stroški in drugo je pri IR-panelih bistveno boljše in enostavnejše.«

IR-grelni sistem Ekosen ima tudi popularni mariborsko brazilski nogometaš - legenda Marcos Tavares. 

Kako je z regulacijo in kje ste kupili IR-grelni sistem?

»Pri uporabi regulatorja sem ugotovil, da je zelo preprost za uporabo, lahko spremljam porabo električne energije, pa še vse skupaj lahko nastavljam preko telefona in to zelo enostavno, kar je zame prednost. Ne rabim posebej nastavljat na vsakem regulatorju posebej, ampak vse to uredim kar preko telefona. IR-panele sem kupil pri podjetju Ekosen, s prodajalcem sem bil zelo zadovoljen. Hvala tudi Alešu Babiču.«, je dodal Tavares.  

Bi IR-ogrevanje priporočali tudi drugim?

»Seveda. Tovrstno ogrevanje je čisto in nimam nobenih težav. Na samo, da je grelni sistem odličen, temperatura je enaka po celotnem prostoru in cena porabe je izredno nizka, zrak je svež in ni prašenja. Mi sploh potrebujemo odlično ogrevanje, ker smo vajeni tople Brazilije. Res priporočam IR-ogrevanje. To gretje me je prepričalo,« je sklenil Tavares. 

Podjetje Ekosen ponuja IR-grelne panele najboljše kakovosti, izbirate pa lahko med različnimi tipi. Za vsakega še tako zahtevnega uporabnika zagotovo najdemo primerno rešitev vrhunske kakovosti in odličnega videza. 

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju?

Za pripravo rešitve z IR-grelnim sistemom Ekosen pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10

ali pišite na e-naslov info@ekosen.si.

Lahko pa nas obiščete v salonih:

  • v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,
  • v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19,
  • v Kopru, Cesta Zore Perello-Godina 2.

Strokovnjaki na področju IR-ogrevanja

Pravi naslov za svetovanje in nakup IR-grelnih panelov je brez dvoma podjetje Ekosen s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi referencami na tem področju. 

Vas zanima, koliko bi privarčevali, če bi dom ogrevali z IR-grelnim sistemom Ekosen? Preverite na: www.ekosen.si/izracun