IR paneli Sunlife ONE | EKOSEN

IR paneli Sunlife ONE

IR grelni paneli SUNLIFE ONE so primerni za vsak dom; stanovanje hišo, apartma, vikend hišo, pa tudi avtodom in plovila. Zaradi prilagojene dimenzije lahko 700 W panel montiramo tudi v armstrong stropove. Lahko pa jih uporabimo tudi za izdelavo domače savne. Na pogled preprosta rešitev, ki v sebi skriva vrhunsko tehnologijo. Več toplote za manj denarja.

(Mikro hrapava površina)

IR panel SUNLIFE ONE je plod naših bogatih izkušenj in znanj (slovenski produkt). Predstavlja vizualno in sistemsko izboljšavo vseh obstoječih IR panelov na trgu, zato lahko zanj svojim strankam nudimo najdaljšo garancijo (12 let garancije). IR panel SUNLIFE ONE je strokovno preverjen in ustrezno certificiran produkt ter predstavlja najboljšo rešitev na področju IR ogrevanja, s katero lahko dosežemo maksimalen učinek.

Je tudi najbolje prodajni produkt, saj nudi največ za najboljšo ceno. Odlikujejo ga kakovostni in trpežni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Sodobna in splošno večna oblika se v prostor lepo integrira – montiramo ga na strop, tako da je neopazen in s tem poskrbimo za najboljši izkoristek toplote. Lahko pa ga kot detajl v prostoru izpostavimo. IR ogrevanje je primerno za osnovno ali dodatno ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov.