IR paneli Sunlife PRO | EKOSEN

IR paneli Sunlife PRO

IR paneli z višjo močjo so namenjeni objektom, ki imajo višje stropove ali večje volumne prostorov, kot so poslovni prostori, hale, delavnice, telovadnice in dvorane. Primerni so tudi za objekte s slabo izolacijo in prostore, ki jih je potrebno hitro ogreti. Uporabni so tudi za terase in balkone. Kot edini ponujamo tudi vodoodporne dolgovalovne grelnike za terase.

(Nazobčena površina)

IR grelni panel ONE K+ je panel za pomožno gretje ali za dodatno gretje v notranjih prostorih. Posebej primerni so za ogrevanje cerkvenih klopi ali za ogrevanje blagajn v trgovinah... Namestijo se na steno klopi oz. mize ter sedečega prijetno grejejo. Gre torej za enostavno in ekonomično rešitev.

(Nazobčena površina v beli barvi)

IR paneli SUNLIFE SUN F so višje temperaturni IR paneli z višjo močjo in kot taki so namenjeni objektom, ki imajo višje stropove ali večje volumne prostorov, kot so poslovni prostori, hale, delavnice, telovadnice in dvorane. Primerni so tudi za objekte s slabo izolacijo in prostore, ki jih je potrebno hitro ogreti. Uporabni so tudi za terase in balkone.