Skip to content Skip to footer
IR-PANELI EKOSEN

IR-paneli Ekosen SUNLIFE

Pokličite nas zdaj na 080 30 10.
ZAČUTI SONCE

IR-paneli Ekosen – izberite svoj model

ZAČUTI SONCE

IR-paneli Ekosen – izberite svoj model

IR-paneli za dom
in pisarno

IR-paneli
za industrijo

IR-paneli za
gostinstvo

IR-paneli
za cerkev

IR-PANELI EKOSEN

Ogrevanje z IR-paneli Ekosen, za do - 50% nižje stroške

Nudimo vam izredno kvalitetne grelne IR-panele in kar do 15 let garancije. Smo vodilno podjetje na področju IR-ogrevanja v Sloveniji in na Hrvaškem z najvišjo Platisto bonitetno odličnostjo AAA. Razvili smo tudi prvi IR Sun WiFi regulator (IR Sun) na svetu, ki je prilagojen za IR-ogrevanje in tako dodatno prihranite do 25 % v primerjavi s klasičnimi termostati. Naš IR Sun regulator je na mednarodnem sejmu 51. MOS (Celjski sejem) prejel srebrno priznanje za razvoj.

Znižajte stroške ogrevanja za 60 % z občutno nižjo investicijo. Smo specialisti za celovite rešitve IR ogrevanja. Obiščite nas v naših salonih v Mengšu (pri Ljubljani), v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), v Kopru in Zagrebu. Nudimo vam brezplačen ogled ter meritve vaših prostorov in vam po želji pripravimo optimalno ponudbo ter izračunamo vaš letni prihranek.

ir-paneli

Do - 50%. Izračunajte prihranek.
Toplota kot sončna

IR-ogrevanje

Energetsko varčna barva Thermosun v kombinaciji z IR-paneli

Energetsko varčna barva Thermosun v kombinaciji z IR-paneli doseže izjemno prijetno toploto, ki ugodno vpliva na vaše telo. S takim načinom ogrevanja poskrbimo za svoje udobje in zdravje ter dodatno prihranimo.

Barva
Skladen_z_vsakim_prostorom_galerija_-pehws9wzmz4x1u554gzhfj0g2w14xj26tb0qne7hxw

IR sun touch regulator in mobilna aplikacija

IR sun touch regulator in mobilna aplikacija

Toplina sonca na dosegu roke. Upravljajte ogrevanje svojega doma od kjerkoli. IR Sun WiFi regulator v kombinaciji z IR Sun aplikacijo, vam s samo enim klikom, omogoča spremembe nastavitev grelnega sistema – od doma, iz službe ali oddiha na morju.

Enostavno za uporabo. Vsi podatki o porabi so vam vedno na voljo.

EKOSEN SALONI

Vabljeni v naše salone, da si ogledate IR-panele SUNLIFE

Vabljeni v naše salone, da si ogledate IR-panele SUNLIFE in se prepričate o njihovi kakovosti. Naš delovni čas si lahko ogledate na vrhu podstrani “KONTAKT”.

Oglejte si izjave naših zadovoljnih strank in si preberite odgovore na pogosta vprašanja, za več informacij lahko pokličete na brezplačni telefon.

REZERVIRAJTE OBISK SALONA
ir-paneli-ekosen-one-poslovalnica
ir-paneli-ekosen-one-poslovalnica-2

Do - 50%. Izračunajte prihranek.
Toplota kot sončna

Zadovoljni uporabniki

Izkušnje iz 10.000+
domov in pisarn

Slovenija se ogreva z IR-paneli EKOSEN. S klikom na enega od spodnjih gumbov, si lahko ogledate izjave naših zadovoljnih strank.