Nova serija vrhunskih grelnih panelov Sunlife Premium že na voljo! | EKOSEN

Nova serija vrhunskih grelnih panelov Sunlife Premium že na voljo!
torek, 2. Julij 2019
/
novica

Proizvedli smo IR-panel vrhunske kvalitete

V podjetju Ekosen smo poleti 2019 pričeli ponujati naš novi IR-grelni panel SUNLIFE PREMIUM, ki velja za naš vrhunski proizvod. Odličnega brezčasnega videza, bele barve, iz najbolj kakovostnih materialov in definitivno eden najboljših IR-panelov na tržišču.

SUNLIFE PREMIUM je namenjen glavnemu ogrevanju, je strokovno preverjen in ustrezno certificiran, ki nam bo služil vrsto desetletij. IR-grelni panel SUNLIFE PREMIUM ima 12 -letno garancijo, kar je najdaljša garancija v Evropi, izdelujejo pa ga v avstrijski tovarni IR-panelov po naših navodilih.

Na voljo bodo IR-paneli z močmi: 300, 500, 650, 700, 850, 1000 in 1200 W.

IR-paneli Sunlife Premium so primerni za stanovanja, hišo, apartmaje, vikend hiše, protokolarne prostore, hotele, pisarne, vlažne prostore… Uporabljate jih lahko tudi za ogrevanje prostorov za živali in rastline ali pa za izdelavo domače savne. 

Prednosti IR-panela Sunlife Premium navdušujejo

  • Uporabljamo samo nerjaveče materiale, tako da lahko IR-panele Sunlife Premium v nasprotju z drugimi infrardečimi paneli tudi v vlažnih prostorih uporabljate brez skrbi. S popolnim tesnjenjem izpolnjujejo vse kriterije po stopnji zaščite IP 65.
  • Posebej razvit premaz ima visoko emisijo in zagotavlja optimalno infrardeče sevanje na sprednji strani IR-panela.
  • Z vezavo posameznih komponent je IR-panel Sunlife Premium trdno povezana celota. Pri drugih izdelkih, ki so sestavljeni iz dveh pločevin, pride v fazah ogrevanja in hlajenja do razširitve in krčenja posameznih komponent, kar posledično vodi do utrujenosti materiala.
  • Zaradi edinstvene konstrukcije zagotavljamo, da IR paneli Sunlife Premium izpolnjujejo vse zahteve elektromagnetne združljivosti in so pod mejami dovoljenega.
  • Ogrevalni element z dvojno zaščito iz nerjavečega jekla se ponaša z dolgoletno življenjsko dobo in popolnoma homogeno distribucijo toplote.
  • Grelni element je integriran v vulkanski stiskan prah in tudi po letih delovanja ne spreminja lastnosti. Sunlife Premium po izklopu zadržuje toploto 25 minut dlje časa v primerjavi z ostalimi paneli (5 % višji prihranek).
  • Material, ki se uporablja za jedro naših panelov, se redno preizkuša in je brez hlapnih organskih snovi (VOC), biocidov in težkih kovin.
  • IR-paneli Sunlife Premium se proizvajajo izključno s 100 % zeleno električno energijo in so ročne izdelave.

TUKAJ si preberite več o prednostih IR-ogrevanja

Skratka podjetje Ekosen ponovno dokazuje, da gre v korak s časom in da je kvaliteta redna rdeča nit našega podjetja.