Od 22. do 26. marca razstavljamo na Sejmu Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predstavljamo sodobne rešitve za energetsko učinkovito ogrevanje, s katerim boste ustvarili prijetne pogoje bivanja in prispevali k bolj trajnostni prihodnosti.

Najdete nas v Marmorni dvorani B, na sejemskem prostoru 16.

Sejem je priložnost, da si v živo ogledate vrhunske IR panele Sunlife, občutite prijetno toploto inovativnega panela za ogrevanje miz na prostem ter spoznate napredni regulator ogrevanja IR Sun WiFi, ki poskrbi za najbolj natančen, odziven in udoben način ogrevanja.

Brezplačno svetovanje

Na sejmu se lahko pogovorite z našimi izkušenimi strokovnjaki za IR ogrevanje. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali, kako do najboljšega ogrevanja vašega doma.

Na našem razstavnem prostoru bo tudi vrhunski olimpijec Klemen Bauer, ki bo z vami delil svoje izkušnje o IR ogrevanju. Ogrevanje Ekosen ga je navdušilo, saj mu ob izjemni učinkovitosti zagotavlja popolno brezskrbnost in čas za dejavnosti, ki ga veselijo.

Osvežena podoba

Predstavljamo se z novo podobo in sloganom Naredimo svet lepši, ki poudarjata naša trajnostna prizadevanja za ustvarjanje lepšega doma, boljšega počutja in čistejšega planeta. S tem se želimo našim strankam še bolj približati in vam predstaviti našo celovito ponudbo ter storitve.  

Ne zamudite te priložnosti, spoznajte prednosti IR ogrevanja ter pridobite strokovne informacije in koristne nasvete. Veselimo se srečanja z vami!