nagrada ikona

Sodelujte z nami

Z veseljem sklepamo nove poslovne priložnosti v katerih prepoznamo potencial za skupno rast in razvoj.

Podjetja / investitorji

Ste investitor v gradnjo objektov kot so bloki, večstanovanjski objekti, hiše, poslovni prostori, industrijski objekti? Zagotovimo vam vse potrebne informacije in izdelamo najbolj optimalen projekt ogrevanja prostorov.

Gradbinci / Električarji

Izvajate gradnjo objektov ali opravljate električne inštalacije? Pri nas prejmete prave nasvete, varne in zanesljive produkte ter izdelavo energetskih izračunov za vgradnjo IR-sistema ogrevanja.

Promotorji / Distributerji

Imate potencialne kupce, ki jih zanima odličen sistem IR-ogrevanja? Dogovorimo se za poslovno sodelovanje in pospeševanje prodaje.

Projektanti / arhitekti

Če ste projektant ali arhitekt vam zagotovimo vse ustrezno znanje iz področja IR-tehnologije. Za vas izvedemo brezplačna izobraževanja, vas izobrazimo z novimi znanji in predstavimo izkušnje iz prakse.

Prednosti sodelovanja

Zaradi naše specializacije na področju IR-ogrevanja, izjemnega strokovnega znanja ter lastne proizvodnje, vam zagotavljamo zaupanja vrednega in uveljavljenega partnerja.

Smo vaš zanesljiv in varen poslovni partner

Zagotavljamo vam zanesljive in varne izdelke ter storitve, ki dosegajo najvišje standarde v industriji. Ta zavezanost visoki kakovosti omogoča vašim kupcem popolno zadovoljstvo in dolgoročno brezskrbno uživanje v ogrevalnih rešitvah.

Dostop do strokovnega znanja in izkušenj

Z sodelovanjem z nami boste imeli dostop do naših strokovnjakov in njihovega dragocenega znanja specializacije na področju IR-ogrevanja.

Možnost skupnih projektov in razvoja novih rešitev

S sodelovanjem lahko združimo moči in skupaj razvijemo inovativne produkte ali storitve, ki bodo prinašali dodano vrednost našim in vašim strankam.

Prilagodljivost in prilagajanje rešitev

Skupaj lahko prilagodimo rešitve, da bolje zadovoljijo vaše specifične potrebe in cilje poslovnih partnerjev in strank.

Sodelovanje z električarji in svetovalci

Izjemno smo ponosni na našo mrežo poslovnih partnerjev svetovalcev in monterjev, ki predstavljajo neprecenljivo vrednost za naše delovanje. Skozi leta smo vzpostavili trdno podporo zunanjih sodelavcev, kar je ključno za uspešno izvedbo projektov. Z zagotavljanjem visoko kakovostnih storitev električarjev in monterjev zagotavljamo našim strankam brezhibno opravljena dela. Hkrati pa monterjem zagotavljamo možnost rednih montaž. Našim svetovalcem omogočamo pridobitev kvalitetnih kontaktov, ki lahko pomembno prispevajo k uspešni prodaji in njihovemu poslovnemu razvoju.

Najdaljša tradicija na področju IR-ogrevalne tehnologije

Od naših začetkov v letu 2008 smo zavezani najvišjim standardom kakovosti in iskanju najbolj dovršenih tehnoloških rešitev na področju IR-ogrevanja, ki našim strankam prinesejo prihranke in izboljšajo kakovost bivanja oziroma delovnega okolja. Podjetje Ekosen d.o.o. se ponaša z najdaljšo tradicijo na področju IR-ogrevalne tehnologije v Sloveniji. Sledimo najnovejšim eko trendom in jih implementiramo v naše proizvode in blagovne znamke. Močno vlagamo v lasten razvoj in s svojimi inovativnimi in tehnološko dovršenimi proizvodi uspešno osvajamo evropske trge. Naš cilj je skupaj z našimi poslovnimi partnerji zgraditi veliko Ekosen družino, ki bo svojim strankam zagotavljala kakovostne produkte, ki znižujejo stroške in izboljšujejo kakovost bivanja.

Ste pripravljeni na novo poslovno priložnost?

Kontaktirajte nas

Vabimo vas, da postanete del družine Ekosen in se pridružite naši mreži poslovnih partnerjev za IR-ogrevanje, inovativnega sistema ogrevanja 21. stoletja. Izpolnite obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za sestanek.