Pri Ekosenu si prizadevamo, da produkti, ki jih ponujamo, postanejo del vsakdanjega gospodinjstva in tako dvignejo splošno raven kakovosti bivanja.

nagrada ikona

Vizija in družbena odgovornost

S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Hitro rastoče podjetje

V zadnjih 15 letih smo postali vodilno podjetje v industriji IR-ogrevanja, saj vsako leto več tisoč strankam v dom prinašamo učinkovitejše, ekološko prijaznejše in bolj udobne načine ogrevanja prostorov, hkrati pa smo vzpostavili globalno prisotnost in zaupanje partnerjev, s katerimi gradimo trajnostno prihodnost ogrevanja.

Referenčni center znanja

Postati želimo referenčni center znanja, povezanega z IR-ogrevanjem ter sodelovati pri ustanovitvi raziskovalnega centra za IR-tehnologijo. Že sedaj sodelujemo z različnimi inštituti, univerzami in podjetji. Sledimo najnovejšim eko trendom, ki jih skušamo implementirati v naše blagovne znamke.

Širitev po celotni Evropi

Svojo prisotnost in produkte s področja IR-tehnologije širimo v veliko držav JV Evrope in držav EU ter postajamo ena izmed najbolj prepoznavnih blagovnih znamk za IR-ogrevanje v Evropi. Ustvarili smo tudi franšizni model s katerim pridobivamo poslovne partnerje za tuje trge.

Inovacije so naša strast

Smo razvojniki in proizvajalci lastnih proizvodov, razvili smo že vrsto uveljavljenih produktov in konstantno usmerjamo razvoj v nove in inovativne produkte. Ves čas stremimo tudi k izboljšavam obstoječih produktov, saj ima IR-tehnologija še veliko novih potencialnih priložnosti, ki so bile dosedaj premalo raziskane.

15.000+
opremljenih objektov
15
letna tradicija
2000+
opremljenih objektov na leto
št. 1
v inovacijah in razvoju IR-ogrevanja

Zadnji zapisi o IR-ogrevanju

Preberite več in prejmite dodatne informacije o učinkovitem IR-ogrevanju - novice, mediji, tehnologija, izkušnje uporabnikov, blogi...