Od 16. do 20. aprila 2024 smo se udeležili 25. Mednarodnega sejma gospodarstva v Mostarju, kjer smo predstavili našo tehnologijo infrardečega ogrevanja. Ta sejem, ki velja za ključni gospodarski dogodek v regiji, je bil odlična priložnost, da pokažemo, kako naša inovativna rešitev ogrevanja spreminja način, kako ljudje ogrevajo svoje prostore.

Napredno ogrevanje za prihodnost

Na našem razstavnem prostoru smo izpostavili najbolj priljubljene modele infrardečih ogrevalnih panelov, ki so znani po svoji energetski učinkovitosti in ekološki prijaznosti. Ta tehnologija deluje na principu IR-valovanja, kar pomeni, da toplota neposredno segreva tla,stene in ljudi v prostoru, ne pa zraka. To vodi do manjše porabe energije in boljše kakovosti bivanja.

Veliko zanimanje med obiskovalci

Ker infrardeče ogrevanje v Bosni in Hercegovini še ni tako razširjeno, smo opazili izjemno zanimanje med obiskovalci sejma. Mnogi so bili prvič izpostavljeni prednostim infrardeče tehnologije, vključno z enakomerno porazdelitvijo toplote, nižjimi stroški ogrevanja in zmanjšanjem emisij CO2. Veseli nas, da smo lahko obiskovalcem predstavili te prednosti in jim pokazali, kako lahko naša tehnologija izboljša njihovo vsakdanje življenje.

Pomen inovacij za gospodarski napredek

Naša prisotnost na sejmu je ponovno potrdila, kako pomembne so inovacije v tradicionalnih industrijah, kot je ogrevanje. S poudarkom na okolju prijaznih in energetsko učinkovitih rešitvah odražamo širši trend v industriji, ki stremi k trajnostnemu razvoju.

Uspešna udeležba

Z udeležbo na Mednarodnem sajmu gospodarstva v Mostarju smo ne samo potrdili našo vodilno vlogo v inovacijah v ogrevanju, temveč smo tudi uspešno seznanili širšo javnost v regiji s prednostmi infrardečega ogrevanja. Navdušenje obiskovalcev in priznanje strokovnjakov potrjujejo, da je infrardeče ogrevanje tehnologija, ki prinaša ne le toplino v naše domove, temveč tudi obljubo za bolj zeleno in učinkovito prihodnost.